Üdvözöljük weboldalunkon!
www.borotakft.hu

Bemutatkozás

A Borota Kft 2016 tavaszától új szakággal, a víz- gáz- fűtésszereléssel bővíti profilját. Szolgáltatásunk ipari- és lakóépületekre egyaránt kiterjed, ennek értelmében vállalatok és magánszemélyek számára egyaránt elérhető.

Az új tevékenységi körünkben is törekedni fogunk a gipszkartonszerelésben már megszokott kiszolgálási színvonal megtartására. Ennek fényében a víz- gáz- fűtésszereléssel kapcsolatos munkáinkat egy tapasztalt szakember fogja irányítani, aki több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, melyet Németországban szerzett.

A megszerzett tudást a jövőben cégünknél fogja kamatoztatni, ezzel segítve ügyfeleink elvárásainak maximális kielégítését.

Munkáink során a következő szempontokat tartjuk szem előtt:

# Törekszünk a pontos és precíz munkavégzésre, mely nemcsak a munkához való hozzáállást foglalja magában, hanem a határidők betartását, valamint az általunk elvégzett munkákra vállalt garanciát is.

# A munkák elvégzéséhez a legújabb technológiákat és korszerű szerszámokat használunk, mely elősegíti az első pontban foglaltakat.

# Munkáinkat elhivatottsággal végezzük, a megrendelő kéréseit szem előtt tartva.

# Készségesen és segítőkészen állunk partnereink rendelkezésére.

A Borota Kft a folyamatos fejlődére törekszik, melynek elengedhetetlen része a megbízók által megalkotott vélemény rólunk és munkáinkról egyaránt. Emiatt fontos számunkra, hogy ügyfeleink bizalommal keressenek minket kéréseikkel, kérdéseikkel. Célunk, hogy minél többen megismerjék cégünket, és egyben elismeréssel tekintsenek munkáinkra.

Szolgáltatásaink

1. Épületek víz- és szennyvízredszerének teljeskörű kiépítése, felújítása, javítása, átalakítása

2. Központifűtés, padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés, szerelése, javítása, karbantartása,hőszigetelése anyagbeszerzéssel

3. Gázvezeték szerelése, átalakítása

4. Napkollektoros fűtési rendszer kiépítése, puffer tartályok telepítése
  Ingyenes árajánlatkérés
Az ingyenes árajánlatot minden esetben egy alapos helyszíni szemle (felmérés) előzi meg. Számunkra fontos a tulajdonos igényeinek, kívánságainak pontos felmérése. A helyszínen szívesen adunk ötleteket a munka kivitelezésére, megosztjuk szakmai véleményünket, esetlegesen aggályainkat. Tehát nem elég csak a területet felmérni, tisztázni kell néhány dolgot, ami nagyban befolyásolja majd az árakat.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSHEZ KATTINTSON
IDE!
  Jelen a Facebookon
© 2013 - 2016 www.borotakft.hu